Ghid de sănătate

Slăbitul fără diete e mai ușor decât crezi!

De Anastasia Serpu -

Am să vă împărtășesc propria experiență despre cum am dat jos 23 kg în câteva luni, fără să îmi pun în pericol sănătatea!

Povestea mea

Cred că este cunoscută multor femei din ziua de azi. Când în filme, în reviste și la televizor vezi numai femei slabe și frumoase, iar tu ai 80 kg la o înălțime de 164 cm, cu timpul începi să te simți foarte nesatisfăcută. Pe scurt, daca aveți și voi aceeași problemă, mă veți înțelege foarte bine.

Am fost un copil grăsuț încă din copilărie, dar nu am avut nicio problemă atunci. Și în familie toți sunt mai grăsuți – mama, bunica și toate rudele tatălui meu. În preajma lor m-am simțit mereu confortabil. Nici la școala nu am avut vreo problemă. Se mai întâmpla ca băieții să facă glume proaste, dar mai erau și alte fete așa ca mine.

Totul s-a schimbat când am mers la facultate într-un alt oraș străin pentru mine. Acolo deja erau toți maturi, după liceu, nimeni nu mai făcea glume pe seama mea... dar cât de incomod mă simțeam pe lângă colegele mele suple. Nu puteam să merg cu ele prin magazine după cumpărături – îmi era rușine. Băieții nu-mi făceau niciodată complimente, poate doar din politețe. Era evident că atenția lor era către alte domnișoare.

Atunci am hotărât ca e timpul să fac o schimbare. Cum? Vă spun imediat.

Prima decizie necugetată: Slăbitul prin înfometare!

Acesta a fost primul gând care mi-a venit în minte. Eram disperată.

M-am gândit că dacă nu voi mânca, atunci grăsimea va dispărea. Fiind încă atât de tânără, în primul an de facultate, nu îmi dădeam seama cum funcționează metabolismul, ce influnțează pofta de mâncare, care sunt pericolele înfometării.

Și așa, masa mea pe zi consta în câteva fructe și o ceașcă de cafea, desigur, fără zahăr. La scurt timp am început să am amețeli și slăbiciune a întregului corp.

De câteva ori am și leșinat la ore. Au fost niște experiențe oribile, deoarece nu aveam niciun regim bine gândit sau vreo dietă recomandată. Mă credeam deșteaptă: dacă am să rezist, am să scap rapid de kilograme.

Și am rezistat! Aproape 8 kilograme am dat jos. Cu greu, dar am reușit!

Apoi am hotărât că e timpul să mănânc un pic mai mult, deoarece aproape că mi-am atins scopul. Trebuia doar să mă mențin. Și de aici totul a explodat. A fost suficient să-mi permit o mâncare diversificată, și ajunsesem să îmi petrec nopțile lângă frigider. Nu puteam să mă abțin. Am ajuns să cântăresc mai mult ca înainte.

Abia atunci am aflat că așa se întâmplă mereu. Nu poți minți propriul organism.

M-am decis să nu mai experimentez nimic, ci să am un plan bine gândit.

În goana după silueta ideală sau cum am aflat depre efectul de bumerang!

Prin urmare, după ce am terminat-o cu înfometarea și începusem să mănânc normal, în mine s-a trezit o poftă de mâncare uriașă. Nu doar că mi s-au întors kilogramele pierdute, dar am mai și adăugat altele 4 kg. A fost o tragedie. Cred că nici o fată nu ar fi vrut să fie în locul meu.

Într-un final, m-am adunat si am hotărât să acționez după un plan.

Am început să încerc dietă după dietă. Mai întâi a fost dieta Dukan, apoi Kremlin, dieta cu hrișcă, cu mere, cu ouă, cu chefir... Descărcam de pe net tot ce găseam, diete ale vedetelor si nu numai.

După cum v-ați dat seama, nu m-a ajutat prea mult nici una. M-am lovit de efectul bumerang. Cât eram la dietă, era ok, slăbeam, aveam dispoziție bună și mă simțeam bine. Cum terminam dieta, kilogramele se întorceau, deveneam nervoasă și depresivă.

Concomitent, mergeam și la sală. Și, bineînțeles, mi-am ales cele mai intensive antrenamente, ca să fiu sigură că mă ajută. Cu groază îmi aduc aminte de acele exerciții pe stomacul gol. Ți se învârte capul, vrei să mănânci, dar mai ai de făcut încă câteva exerciții. Și așa, pe lângă toate, mai apăruse și oboseala cronică. Nu mă puteam concentra nici la facultate, nici acasa.

Colega de apartament și cele de la faculate au observat aceste schimbări dramatice ale mele. Au început să-și facă griji pentru mine și au încercat să mă convingă să nu îmi mai bat joc de propriul corp.

Dar îmi pierdusem orice speranță. Iată, găseam o dietă nouă, credeam că în sfârșit îmi voi atinge scopul. Dar, până la urmă...

Până la urmă, în tot acest timp, adăugasem 6,5 kilograme.

Am înțeles că problemele mele nu s-au rezolvat deloc. Și nici nu știam o altă metodă. Vă imaginați în ce stare eram eu?

Între timp, mi s-a întâmplat o altă nenorocire. M-am trezit într-o noapte că mă simțeam foarte rău. Aveam dureri în abdomen, pe interior parcă mă ardea. Nu înțelegeam ce se întâmplă. Dimineață, în loc să merg la facultate, am mers la spital. Am dat analize, m-au pus să fac gastroscopie (neplăcuta procedură, când ți se introduce în stomac acel tub). Am fost diagnosticată cu gastrită. Mi s-a spus că mai am puțin și fac ulcer. Doctorii m-au atenționat că ulcerul va fi neapărat, dacă nu apuc să mănânc cum trebuie. Tot la spital am întrebat dacă pot lua pastile pentru slăbit. Doctorii mi-au interzis categoric așa ceva. Mi-a explicat că de la ele fie te îngrași mai mult, fie capeți o anorexie, care se termină cu deces, pentru că ajungi să nu mai mănânci nimic. În concluzie, m-am speriat rău.

Iată rezultatele chinurilor mele:

Nu am slăbit. Nici măcar nu am rămas așa cum eram, ci m-am îngrășat cu 6,5 kg. Îmi era rușine să mai merg în vizită la părinți, deoarece îmi era frică de părerea celor care mă cunosc.

Mi-am stricat sănătatea. Mă simțeam groaznic. Pe lângă asta, am mai căpătat și gastrita.

Am cheltuit o groază de bani. Trebuia să cumpăr tot felul de alimente și diete scumpe. Abonametele la sală nu sunt ieftine. Și vă dați seama că un student nu are posibilități prea mari. De multe ori refuzam să-mi iau haine drăguțe sau produse de îngrijire, ca să pot să merg la sală. Doar că aceste investiții nu prea au fost cu folos.

Atât de mult m-am chinuit, că am rămas în urmă și cu învătătura.

Și de aici a început greul...

Sentimentul de disperare

Nu mai știam ce să fac. Nu mai aveam nicio metodă cum se poate slăbi. Nici nu mai vroiam să experimentez cu sănătatea mea după ce odată am ajuns la spital.

Tot ce puteam să fac era să cedez. Să renunț la visul meu de a avea un corp frumos. Să mă resemnez cu ”oasele mele mari” (așa mă linișteau părinții când mă plângeam că sunt grasă). Da- sunt grasă. Da – băieții mă ocolesc, deoarece ei preferă fetele înalte și slabe. Da – cu ideea asta trebuia să trăiesc în continuare.

Ca să mă distrag de la aceste gânduri negative, hotărâsem să mă concentrez în totalitate pe învățat.

Si atunci s-a întâmplat ceva ce mi-a schimbat viața...

Am slăbit 24 kg în 2 luni!!!!!!!!!!!!!!!!!

După sesiune, stăteam la părinții mei. A venit în vizită pe câteva săptămâni verișoara mea.

Din pragul ușii a și început a comenta cat de grasă eram, cum de maica-mea nu a avut grijă de mine. Pentru ea era ușor, o slăbănoagă...

În general, ea nu a făcut glume cu intenție rea, dar după o zi deja eram enervată la culme. Stăteam la masă și plângeam. Întâmplător m-a vazut si Alexia – verișoara mea. Văzându-mă într-o așa stare, a încercat să mă liniștească și mi-a spus care era, de fapt, secretul ei. Nu mă văzusem cu ea de vreo 10 ani. Am fost împreună până în clasa a treia, după care ei s-au mutat în alt oraș.

Alexia mi-a povestit că doar un an în urmă ea era la fel de grasă și treburile mergeau la fel de prost. A fugit apoi să-și aducă geanta și a scos de acolo un pachetel frumos. Mi-a spus că asta este Castan Brazilian, și face comandă de foarte mult timp. Doar o ajuta!

Inițial am crezut că este o glumă, dar vară-mea a insistat să încerc această băutura. ”Încearcă, spunea ea! Bea și o să vezi! Eu mi-am comandat mai mult și îmi va ajunge!”

Chiar în acea seară am și încercat produsul. S-a dovedit că tonifică foarte bine, și, în general, chiar mi-a plăcut. Nu prea mi-am pus speranțe, dar am zis să încerc. De ce nu?

În ziua următoare am mers la un doctor nutriționist. Am vrut să aud părerea doctorului despre acest produs. Știam foarte bine că doctorii mi-au interzis să iau pastile sau ceaiuri de slăbit. Doctorul a analizat compoziția și mi-a zis că nu este nimic periculos. Când l-am întrebat dacă mă ajută, mi-a răspuns sincer că nu știe.

Ca să nu irosesc pachetul, am baut din el, mai ales că îmi plăcea gustul foarte mult. Am baut din el și nici n-am observat cum trecuse o săptămână. Alexia plecase acasa, iar eu nu mă mai gândeam la kilogramele mele.

Când m-am pus pe cântar, am fost șocată (nu mă mai cântărisem de multă vreme, pentru ca nu vroiam să mă stresez). Minus cinci kilograme. Într-o săptămână! Mâncam de toate și nici nu mergeam la sală. Fie citeam în pat, fie umblam cu maică-mea la shopping. M-am mai cântărit o dată – ÎNTR-ADEVĂR MINUS 5 KG!

Am înțeles că era totul din cauza prafului de Castan Brazilian..

La scurt timp terminasem cutia. Între timp am mai slăbit câteva kilograme. Îmi era frică că fără Castan Brazilian mă voi îngrășa la loc. Am fugit la magazine și farmacii să îl găsesc. Am realizat că despre el nu știa nimeni.

Într-un final am sunat-o pe Alexia. Mi-a dat adresa site-ului oficial la care pot face comandă. Credeam ca Castan Brazilian costă foarte mult. Dar s-a dovedit că are un preț accesibil, nu mai scumpă decât o cutie cu cafea bună din magazin. Totul este foarte simplu: am completat formularul, am primit produsul acasa, am plătit când l-am ridicat. Vă dau și vouă link-ulcătre acest site, pentru cine e interesat.

Am decis să continuit să beau acest produs. Am împlinit 2 luni de când îl beau, de când Alexia m-a convins să încerc prima ceașcă. Și uitați ce am obținut:

MINUS 24 KG ÎN 2 LUNI: Mă privesc în oglindă și mă gândesc dacă să mă opresc sau să continui. Este atât de bine când hotărăști singur cât vrei să cântărești.

NU FAC SPORT ȘI NU AM MAI FOST DE MULT TIMP LA SALĂ: Am înțeles că nu mai este cazul. Am activități mult mai interesante. Să-mi mențin silueta pot și fără antrenamente istovitoare.

NU MAI AM PROBLEME DE SĂNĂTATE: Au trecut deja 2 luni. Nici nu mai știu ceva despre pastile sau ceaiuri, iar despre Castan Brazilian știu sigur că nu este periculoasă. În caz contrat, nu era să mă simt atât de bine!

KILOGRAMELE NU REVIN: Când terminasem prima cutie de Castan Brazilian am umblat 5 zile să-l găsesc, până să găsesc adresa oficiala asite-ului. În acele 5 zile nu m-am îngrășat deloc!

NU AM VERGETURI ȘI NU AM PIELEA LĂSATĂ: De asta îmi era frică, pentru că kilogramele dispăreau rapid. Dar nu aveam pentru ce să-mi fie frică!

Fetelor, am o rugăminte!

Această pagină a fost concepută special pentru a-mi spune istoria personală. Înțeleg că multe fete se confruntă cu așa probleme. Și ele acum, așa cum o făceam și eu, se îmbolnăvesc cu pastile pentru slăbit, se istovesc cu dietele, experimentează pe propria sănătate. Haideți să facem cumva să afle toată lumea despre Castan Brazilian!! Răspândiți această pagină și adresa site-ului de pe care se poate face comandă. Doar așa putem ajuta foarte multă lume.

Dacă aveți întrebări, scrieți-mi un mesaj. Numai ce am venit de la mare, plină de energie și sunt gata să răspund tuturor. Îmi vin foarte multe mesaje. Dacă ați încercat și voi Castan Brazilian și vreți să ne arătați și nouă – postați în comentarii!

COMANDĂ Castan Brazilian DE PE SITE-UL OFICIAL

20 Comentarii

 1. Elena Savca    

  În sfârșit ai scris acest lucru. O istorie foarte interesantă. Tot ce se face, se face spre bine. Acum nu vei mai fi subietul glumelor prostești precum că ți-ai fi făcut operație să-ți micșorezi stomacul...pentru că nimeni nu credea că se poate slăbi atât de rapid iar despre Castan Brazilian încă nimeni nu știa!

 2. Ira Staric    

  Eu știam și citisem despre Castan Brazilian și înainte, chiar pe acest site intram des și eram sceptică, să comand sau nu...Nu am mai comandat, imi era frică, si m-am pus la dietă Ducan. Din păcate am slăbit doar un kilogram....așa că renunț definitiv la toate dietele.

 3. Maria Simion    

  Anastasia, cum adică dieta Duncan nu ajută? ((((((( Și eu chiar vroiam să o încep....

  • Anastasia    

   Maria, dacă ai dat jos doar un singur kilogram într-o săptămână (cum pățeam și eu) o poți numi ajutor, atunci da – te ajută.... Dar în comparație cu efectele Castanului Brazilian (-24 kg în două luni), nu cred că acea dieta ajută prea mult. Irina, mă bucur sincer că ai gasit. Sper să nu fii tu unica!

 4. Luiza Schepu    

  Salut, Nastea! Zi-mi te rog Castan Brazilian se bea neapărat fără zahăr sau se poate si cu zahăr? Că fara zahăr nu-mi place...

  • Anastasi    

   Salut. Se poate și cu zahăr, cu lapte, cu miere... În principiu, cu ce am vrut! )))

 5. Marina Nagy    

  Nastea, ai devenit vedetă, ai atâtia fani. Acum si la noi in facultate vin si ne intreaba cum a slabit fata aia, colega cu voi, cum a facut sa fie asa bine? Bravo ca te-ai hotarat să povestesti tuturor despre Castan Brazilian. Eu mult m-am abtinut cu povestea asta, nici macar prietenelor nu am spus secretul, îmi era rușine. Nu vroiam să știe lumea că am fost grasă. Mi-am ascuns pozele din școală. Le-am șters de pe rețelele sociale, iată de ce:

 6. Miruna Covali    

  Mă alatur si eu acestei povesti. Uitati rezultate mele (prima poza – oribila, cum de am putut sa fiu asa???)

 7. Eugenia Grosu    

  Miruna, asta doar cu Castan Brazilian ??? Fara dieta si sport??

 8. Rita Loghin    

  Si mie imi e rusine cu formele pe care le aveam inainte, dar în sfarsit am sa va arat. Fetelor, nu ezitati, Castan Brazilian functioneaza!!!

 9. Luminita Popa    

  Uimitor! Ma uit la pozele voastre si sunt uimita!! Am o prietena care tine diete ca si Anastasia, de luni de zile. Am sa-i arat si ei aceasta pagina ca sa-si comande Castan Brazilian si sa nu se mai chinuie!

  • Anastasia    

   Arata-i, desigur! Aici nu doar eu demonstrez rezultatele, mai sunt si alte persoane. Incă te mai indoiesti???

 10. Maria XXX    

  Am să-mi spun si eu povestea, dar nu asa amanuntit. De la o poveste nefericita din viata mea personala, am capatat o depresie... mai departe e clar ... mancam foarte mult, tot ce imi cadea in mana, iar rezultatele le vedeti si in poze. Cand am scapat de depresie, aveam deja alta problema – cum ajung la formele initiale? Au urmat dietele, infometari, sport intens... Despre Castan Brazilian am citit pe internet si am riscat sa iau. Vroiam initial pastile, da asa natural cred ca e mai eficient si sigur. Slabesc pe zi ce trece, si uitati rezultatul:

 11. Ana Chercu    

  Am citit despre voi, am intrat pe site, mi-am comandat Castan Brazilian. M-ati convins )) Am 15 kg in plus, credeti ca intr-o luna scap?

  • Anastasia    

   Ana, după parerea mea, chiar daca nu reusesti intr-o luna, atunci intr-o luna jumate cu siguranta!

COMANDĂ Castan Brazilian DE PE SITE-UL OFICIAL

Scrie comentariu